Offensive Security Specialist (medior/senior)

Het Cyber Security team van ControlSolutions International is op zoek naar professionals die in een ontspannen en gezellige sfeer het uiterste uit hun technische vaardigheden willen halen. Ben jij toe aan verdere inhoudelijke en persoonlijke groei? Schrijf je liever zelf payload voor AV evasion dan bestaande tools te gebruiken? Maak je een nieuwe afspraak en stuur je een TechNet-artikel over WSUS als je een MS08-067 ziet? Dan willen wij graag met jou kennismaken!

ControlSolutions International is een snel groeiend kantoor op het gebied van IT audit, risicomanagement en compliance. Twee jaar geleden is binnen ControlSolutions International het (Nederlandse) Cyber Security team opgericht dat zich met name richt op de financiële sector, tech-startups en de industriële sector. Dit team houdt zich bezig met penetratietesten, Red Team-operaties en (technische) adviesopdrachten op het gebied van informatiebeveiliging. ControlSolutions International groeit hard en daarom zijn wij op zoek naar meerdere personen die het Cyber Security team kunnen komen versterken. De werkzaamheden van een nieuw teamlid zullen bestaan uit het testen van webapplicaties, uitvoeren van Red Team-operaties en het verder ontwikkelen van de Cyber Security capaciteiten binnen onze organisatie.

Wat verwachten we van je?

Je bent een leergierig persoon die niet terugdeinst om in de huid van een crimineel te kruipen. Integriteit en vertrouwelijkheid staan hoog in het vaandel, je bent bereid door te leren en je beschikt over doorzettingsvermogen. Daarnaast verwachten wij:

 • een WO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van IT Security;
 • een teamspeler die wil excelleren in offensive security;
 • een OSCP- en CISSP-certificering of de bereidheid deze te halen;
 • goede schrijfvaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
 • beheersing van diverse scripttalen (bijvoorbeeld Python en PowerShell).
 • meerdere jaren ervaring met pentesten, Red Teaming en IT security is een pre.

Wat bieden wij?

ControlSolutions International biedt een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket omdat wij van mening zijn dat bovengemiddelde specialisten onderscheidend moeten worden beloond. Wij geloven in een transparant beloningsbeleid waarin succes gedeeld wordt met alle betrokkenen. Verder bieden wij:

 • uitdagende omgeving met veel mogelijkheden voor innovatie en persoonlijke groei;
 • (gereserveerde) tijd voor innovatie en verdieping van technische security onderwerpen;
 • vrijheid en verantwoordelijkheid om je functie op jouw manier in te vullen;
 • werken voor een jong bedrijf in een enthousiast en ervaren team;
 • goede werk/privé-balans (o.a. mogelijkheid om vanuit huis te werken).

Interesse in deze functie?

Stuur je CV en een korte motivatie naar vacatures@controlsolutions.nl t.a.v. Ralf Bardoel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.