“Prettige Toekomst” ?

banner-prettige-toekomst-groot

ControlSolutions is medeorganisator van het event “Prettige Toekomst” dat op 24 november plaatsvindt in Het Spoorwegmuseum te Utrecht.

Er is een nieuwe informatie- en netwerksamenleving aan het ontstaan. Met nieuwe technologieën, nieuwe vormen van samenwerken en nieuwe bedrijfs- en verdienmodellen. Wij zijn er trots op dat wij medeorganisator zijn van het event “Prettige Toekomst” dat plaatsvindt op 24 november 2016. De locatie is het Spoorwegmuseum in Utrecht waar de oude industrie door een professionele spreker (Martijn Aslander) aan de toekomst zal worden geknoopt.

We doen dat in samenwerking met business partners, zoals een niche speler strategisch advies (IJsselvliet), een niche speler voor flexibele capaciteit (The Perfect Fit), een specialist verrijken van data (Data Kitchen) en een lange termijn scenarioplanner (Jester). Het event staat gepland voor 24 november 2016 en heeft als titel “Prettige Toekomst”; het gaat over het voortdurend aanpassen van organisaties aan continu veranderende politiek, opinies en techniek etcetera.

 Een tipje van de sluier:

Het is nooit af

Dit vraagt een andere manier van kijken naar en omgaan met de wijze waarop wij ons leven en vooral ons samenleven inrichten. Burgers, bedrijven, overheid die zinvol willen blijven, kiezen voor het zogenaamde ‘nooit af-principe’. Er zijn alleen maar tijdelijke oplossingen. Er is altijd ruimte voor verandering, aanpassing en verbetering. Er is altijd beweging.

Bent u klaar voor de toekomst?

Wat betekenen megatrends als Big Data, 3D-Printing, deeleconomie en kunstmatige intelligentie voor u? Als ondernemer? Als financier? Als adviseur? Als overheid? Als leidinggevende? Als werknemer? Als burger? Wat is de samenhang der dingen? Wat kunt ú gaan doen? Wat móet u in ieder geval doen?

Ontdek het op 24 november!

Op donderdag 24 november a.s. organiseren wij van 15 uur tot 20u30 het seminar ‘Prettige Toekomst’ (De permanente staat van onvoltooidheid).Samen met Martijn Aslander, schrijver van het boek ‘Nooit Af’, denken wij met u en vele anderen graag na over dit actuele onderwerp.

Tijdens het informele deel van het programma is het mogelijk het Spoorwegmuseum te bezoeken. Verder worden diverse technologische vernieuwingen gedemonstreerd in een informele setting. Welkom bij dit mooie evenement!

Meer informatie

Op de speciale evenementwebsite treft u alle informatie aan over het programma, de organiserende partijen, de kosten voor deelname en de locatie. U kunt u ook direct aanmelden door op de button hieronder te klikken. Graag tot ziens op 24 november in Utrecht!

 

JA, DIT WIL IK NIET MISSEN!

logos-prettige-toekomst