Om onze beloften naar onze relaties waar te maken werken wij in de breedte en in de diepte samen met uitstekende partners. Of het nu gaat om technische know-how, strategisch of juridisch advies, onze partners staan, net als ControlSolutions, voor deskundigheid, transparantie en passie. Wij werken graag met ze samen.

ControlSolutions is officieel dealer van AudimexSD, software voor internal audit en compliance afdelingen. AudimexSD is de oplossing voor de kleinere afdelingen, om een grote sprong voorwaarts te maken in de kwaliteit van de dossiervoering !

BMGrip helpt organisaties bij het inrichten en onderhouden van integrale managementsystemen, bijvoorbeeld op het gebied van informatiebeveiliging. Dit doet zij door het leveren consultancy en het begeleiden van implementaties en certificering. Alsmede door het verzorgen van het volledige beheer en optimalisatie van integrale managementsystemen.

De samenwerking tussen Control Solutions en BMGrip richt zich het leveren van complementaire diensten die organisaties helpen bij het verbeteren van informatiebeveiliging. Control Solution zal beoordelen of een managementsysteem dat met behulp van BMGrip is ingericht, voldoet aan de eisen van de ISAE 3402 norm. Een ander voorbeeld van de samenwerking is de gerichte inzet van penetratietesten om te toetsen of de ICT omgeving zoals beschreven in het managementsysteem voldoet aan de eisen van de norm ISO 27001 en/of NEN 7510.