En nummer 3 is een feit: Informer kiest voor ControlSolutions !

Zeker-Online is het nieuwe keurmerk voor softwarediensten in de cloud. Een groep van belanghebbenden heeft een normenkader ontwikkeld om deze diensten betrouwbaar, veilig en in continuïteit te kunnen leveren. Eerder meldden wij u al dat Asperion en Ficsus.nl voor ControlSolutions hadden gekozen als auditor, afgelopen week heeft ook Informer voor ons gekozen om de audit uit te voeren ter verkrijging van het certificaat.

 

zeker-online logo

 

logo infomer

 

 

 

Met informer gaan wij vanaf begin 2015 een mooi traject in om te komen tot certificering tegen het uitgebreide normenkader

De normen die zijn vastgesteld omvatten naast continuïteit, veiligheid en betrouwbaarheid ook aspecten als juridische zekerheid en efficiëntie van dienstverlening. De verwachting is dat het keurmerk met de toename van het aantal aanbieders van softwarediensten in de cloud steeds meer aan belang wint. Wij zijn dan ook vereerd dat wij met Informer drie van de zes eerste deelnemers aan Zeker-Online tot onze cliënten mogen rekenen. Informer is opgericht in 1993 en heeft inmiddels een onlineproduct waarin de nadruk ligt op innovatieve en gebruikersvriendelijke functies.

Meer over het keurmerk leest u op www.zeker-online.nl.