ControlSolutions International BV is sinds 2008 in Nederland actief. Internationaal zijn wij lid van ControlSolutions International Inc. Deze organisatie is vertegenwoordigd in 35 landen.

Wij richten ons op audit, risico management en compliance en binnen deze kaders ook op informatiebeveiliging, certificering en procesverbetering. De organisatie bedient zowel de profit als non-profit sector en werkt op basis van projecten en detachering. Wij werken alleen met de meest ervaren professionals en streven naar de beste mix van prijs en kwaliteit. Wij leveren kennis, kunde en capaciteit met het doel onze klanten te helpen doelstellingen te realiseren. Wij zijn pragmatisch en bedenken oplossingen die voor organisaties uitvoerbaar moeten zijn en vooral ook moeten bijdragen in het resultaat van de organisaties.

De organisatie kenmerkt zich door het grote aantal ervaringsjaren van de medewerkers van minimaal 10 jaar en meer. Alle medewerkers zijn academisch geschoold en daarbij hebben alle medewerkers één of meerdere titels ter indicatie van hun professionaliteit zoals bijvoorbeeld RE, RA, CISA of CISSP.

De kern van de organisatie bestaat uit 5 vaste medewerkers en daarnaast wordt frequent gebruik gemaakt van een vaste groep van ZZP’ers die wij kennen uit het verleden en hun sporen reeds ruimschoots hebben verdiend. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat de juiste professional de klus kan doen.

Onze kernwaarden zijn:

o Ethisch, integer en professioneel

o Teamwerk en samenwerking

o Thought leadership en innovatie

o Leaner is better

o Doen wat goed is voor de cliënt

o Continu ernaar streven dat u makkelijk met ons samenwerkt

Deze site is nog in ontwikkeling.

Voor meer informatie klikt u op www.controlsolutions.nl